De RoFa Foundation steunt Christmas Child

Op 24 december 2016 waar normaliter op zaterdag avond excentrieke twintigers met mutsen en grote brillen een burgertje eten is op kerstavond nachtclub van BAR omgebouwd tot een kerstzaal, waar de kinderen die zijn aangesloten bij stichting Arosa een onvergetelijke kerstviering kregen. 

Stichting Arosa biedt opvang en begeleiding aan vrouwen, mannen en kinderen die hulp nodig hebben bij problemen rond huiselijk geweld, uitbuiting, bedreiging of een opeenstapeling van problemen. Daarnaast heeft Arosa een adviserende rol. 

Het kerstdiner vond plaats in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam. Studenten van de Hogeschool Rotterdam hebben een uitgebreid programma met een drie gangen menu samengesteld voor kinderen die verblijven bij stichting Arosa. Voorafgaande van het diner kon er worden geknutseld, koekjes gebakken of konden de kinderen zich verkleden in de levende kerststal. Voor het diner begon profileerde de kinderen zich tot echte kerstkenners door alle vragen goed te beantwoorden in de kerstquiz! 

Wij als studenten van de Hogeschool Rotterdam willen RoFa Foundations van harte bedanken voor de financiƫle steun die geboden is om deze kinderen onvergetelijke kerstviering te geven!