Bedankdiner Stichting Het Vergeten Kind

Het jaar 2018 begon weer spectaculair met de Week van Het Vergeten Kind die in het teken stond van een klein gebaar van aandacht. Oprechte aandacht is niet alleen belangrijk voor kinderen, maar voor ieder mens. Daarom wilden wij tijdens deze avond onze partners, relaties, sponsoren, ambassadeurs, vrienden en collega's bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan.

Dinsdagavond 29 mei was ons jaarlijkse bedankdiner. Wij hebben teruggeblikt op het afgelopen jaar. Het eerste volle jaar van de gefuseerde stichting, waarbij de activiteiten succesvol op elkaar werden afgestemd en wij nu echt als één organisatie staan. Het jaar waarin de Prijzenmarathon-campagne van de VriendenLoterij een enorme sprong voorwaarts betekende voor Het Vergeten Kind en de eerste stappen zijn gezet voor de bouw van Heppie Hotel Almere. Het jaar 2018 begon weer spectaculair met de Week van Het Vergeten Kind die in het teken stond van een klein gebaar van aandacht. Oprechte aandacht is niet alleen belangrijk voor kinderen, maar voor ieder mens. Daarom wilden wij tijdens deze avond onze partners, relaties, sponsoren, ambassadeurs, vrienden en collega's bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Want alleen met deze hulp kan Het Vergeten Kind verder groeien en kunnen we gezamenlijk kwetsbare kinderen in Nederland een kans geven op een mooie toekomst.

Natuurlijk hebben wij ook stilgestaan bij het vertrek van onze directeur Joep Verboeket en hem bedankt voor zijn enorme inspanning om de stichting verder te brengen.

Verder hebben wij genoten van het optreden van onze Unforgettable Thierry en Jamai Loman, hebben wij heerlijk gegeten en gingen de voetjes van de vloer op de muziek van Het Vergeten Kind huisband. Allemaal bij de mooie locatie Uit Je Eigen Stad. 

Bedankt! Het was een fantastisch feest

 

Door: Stichting Het Vergeten Kind

Bron: Facebook Het Vergeten Kind