Roparun Team 164 – Kinderoncologie voor Kanjers!

Mede dankzij de bijdrage van de Rofa Foundation heeft Team 164 een geweldige teamprestatie kunnen neerzetten!

Het weekend van 19 tot en met 21 mei stond voor de leden van team 164 Kinderoncologie voor kanjers in het teken van de Roparun: een estafetteloop vanuit Parijs naar Rotterdam. Met onze deelname aan de Roparun wilden wij met ons team helpen om zo veel mogelijk geld op te halen om prachtige doelen te steunen die het leven van patiënten met kanker iets draaglijker maken. En dat is mede dankzij de RoFa Foundation gelukt!

Yesss! We hebben het gehaald!!

Ons motto was dit keer met recht: opgeven is geen optie. Want tijdens de run kwamen we zelf voor de nodige uitdagingen te staan (denk hierbij aan technische mankementen aan de bussen alsook wat fysieke tegenslagen en uitvallen van zowel een renner als een fietser). Maar dankzij een geweldige teamspirit zijn we alle tegenslagen te boven gekomen en hebben we de tocht tot een goed einde weten te brengen. We kijken hier met zijn allen met heel veel plezier en voldoening op terug (de spierpijn en andere ongemakken zijn we inmiddels al vergeten). We zijn ook ontzettend trots op en dankbaar voor alles en iedereen die ons team op welke manier dan ook heeft gesteund.

Heel graag willen we jullie dan ook nogmaals ontzettend bedanken dat jullie ons doel en ons team een warm hart toedragen.

Met sportieve groeten, de toppers van team 164 Kinderoncologie voor Kanjers 

Team 164

Middels deelname aan de Roparun en organiseren van activiteiten opbrengsten genereren voor Stichting Palliatieve Zorg. Stichting Palliatieve Zorg probeert het leven van kankerpatiënten te veraangenamen door het financieel ondersteunen van doelen die gericht zijn op palliatieve zorg aan mensen met kanker, waarbij wordt gezorgd voor een verantwoorde besteding van die gelden.

De sneeuw is nog niet weg of het team kreeg al weer de loop-kriebels. De schoenen gingen daarom meteen weer aan, navigatie mee en.. de nieuwe shirts!! Zondag 4 maart zijn we met een groot gedeelte van ons team afgereisd naar Klaaswaal om een eerste oefen-run te lopen naar Bergschenhoek en iedereen kon naderhand smullen van de catering. We hadden super veel geluk met het frisse maar zonnige en droge weer en zoals het nu ging, wordt de échte Roparun een eitje!