Aandacht voor de Kinderhulp-collecte

Na een jaar waarin alles compleet anders was dan dat we gewend waren, hopen we in 2021 (stukje bij beetje) terug te kunnen naar het oude. Qua gezondheid natuurlijk, maar ook zeker in onze omgang met elkaar en voor onze zwaar getroffen economie. Nationaal Fonds Kinderhulp zal aankomend jaar waarschijnlijk harder nodig zijn dan ooit tevoren en de RoFa Foundation draagt daar graag haar steentje aan bij door de Kinderhulp-collecte onder de aandacht te brengen.

In deze “collectekrant” is te lezen wat er gedaan wordt met het geld dat wordt opgehaald tijdens een collecteweek, er staan een aantal mooie bedankjes in van kinderen die dankzij de Kinderhhulp-collecte zijn geholpen met bijvoorbeeld een nieuw bed, een computer of speelgoed. Er staan tips in hoe je collecteren effectief en leuk kan maken. Draag jij Kinderhulp een warm hart toe en daarmee ook alle kinderen die dat zo hard nodig hebben, doe mee en meld je dan aan om in de week van 19 t/m 24 april te collecteren voor Kinderhulp.

Help je mee?

Ondanks de onzekerheid is Kinderhulp heel hard op zoek naar collectanten én mensen die willen helpen met de organisatie van de collecte. Ze kunnen alle hulp goed gebruiken! Meld je aan via de site van Kinderhulp

Collectekrant Kinderhulp