Stichting A-Talent ondersteunt jong talent met Autisme

april 2022

Stichting A-Talent ondersteunt jong talent met Autisme. Gestimuleerd worden om je talent te ontdekken is ontzettend waardevol voor je ontwikkeling. Erachter komen waar je kracht ligt geeft zelfvertrouwen.

De RoFa Foundation steunt het platform van stichting A-talent waarmee zij de unieke en bijzondere talenten van jongeren met autisme in de spotlight zetten. Zij leggen de focus juist op de mooie en positieve kanten van autisme. Deze kant wordt nog weleens vergeten.

Om deze talenten de aandacht te geven die zij verdienen, is een platform ontwikkeld met een online expositie van bijzondere talenten met een autismespectrum stoornis. Deze expositie wordt een verzameling van allerlei verschillende talenten. Ieder talent is welkom en verdient een plekje in de expositie.

Gestimuleerd worden om je talent te ontdekken, is ontzettend waardevol voor je ontwikkeling. Erachter komen waar je kracht ligt, geeft zelfvertrouwen – of het nou gaat om kunst, techniek, sport of iets anders. En daar kun je je leven lang op bouwen.

Zo willen zij positief bijdragen aan het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van deze jongeren.

Via de online expositie delen zij de unieke talenten van jongeren met autisme met de hele wereld. Zo dragen ze op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. 

De eerste 6 kinderen zijn al te bewonderen op het platform

Website A-Talent